Zen Mechanic Reparaties
Met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van reparaties en onderhoud aan Honda viertakt brommers is er bij Zen Mechanic een schat aan ervaring beschikbaar om vrijwel alle defecten op te sporen en op te lossen.

Van motorische problemen, storingen in elektra tot brandstofproblemen. Wij weten voor vrijwel elk probleem een betaalbare oplossing. Tijdens de reparaties wordt er zoveel mogelijk gewerkt met originele Honda onderdelen (voor zover nog te verkrijgen) en volgens de originele Honda procedures. Tevens heeft Zen Mechanic een uitgebreid netwerk met specialisten die ook zeer specialistische problemen kunnen oplossen. Er wordt altijd met grote precisie en geduld gewerkt aan uw Honda en we gaan voor de beste kwaliteit. Dit betekent soms dat het iets langer duurt, maar dan weet u ook zeker dat het resultaat niet beter kan. U kunt op ons YouTube-kanaal enkele filmpjes van reparaties bekijken zodat u een indruk krijgt van ons werk.

We werken met een vast uurtarief en maken voor de klus een inschatting van de te maken uren. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en heeft u van te voren een indicatie van wat de reparatie gaat kosten.

Neem gerust contact op om een afspraak te maken en wij kijken of we uw probleem kunnen oplossen.

Enkele quotes van klanten:

Jemig wat rijdt ie geweldig! Nog nooit zo mooi gelopen. Super blij mee! Thanks!

Rijdt prima , weg gerammel , makkelijk op het gas , alles doet het – ongelooflijk 🙏 erg blij

The Zen Mechanic ademt een en al Honda 4-takt, lost problemen met grootse precisie op en stuurt je pas weer de weg op als alles in orde is. 5/5